Miód tak samo jak kawa jest produktem, którego smak i aromat zależy od miejsca pochodzenia, gatunku kwiatów i roślin, z których jest produkowany, a także wiedzy i doświadczenia producenta. Jednak w przeciwieństwie do kawy, która wymaga odpowiedniego klimatu i bogatej gleby, miód możemy produkować w Polsce i jesteśmy w tym naprawdę dobrzy!
W tej dziedzinie zaufaliśmy Pasiece Rodziny Sadowskich, która produkuje wysokiej jakości, świeże miody charakteryzujące się naturalnymi wyrazistymi aromatami w zależności od roślin, z których pochodzi nektar. Miody produkowane są na Północy Mazowsza oraz na Kujawach. Dzięki dużej pasji i wiedzy producenta posiadają swój indywidualny charakter i zróżnicowany smak. Wybierz spośród klasycznych miodów – wielokwiatowego o wyrazistej słodyczy i kwiatowym aromacie, faceliowego, który charakteryzuje się jasną barwą oraz lekko ziołowym posmakiem, albo naturalnych miodów z dodatkiem owoców – czarnej porzeczki czy malin.
Zaglądaj tutaj częściej po jednorodne miody ze świeżych zbiorów!